Покрив против дъжд за защита на ремонта.

Както всички знаем, ремонт или изграждане на покриви и навеси се предприема в месеците от годината, когато валежите са малко вероятни или почти никакви. За съжаление това време е само кратък период от лятото. Въпреки, че има и още много топли и приятни дни през пролетта и есента собствениците на имоти не рискуват да махнат покрива на имота си и внезапен дъжд да повреди цялата сграда и имуществото им.

За радост ние разполагаме с технология и решение на проблема. През тези периоди, когато има опасност от дъжд, ние можем да изградим над обекта, временен защитен покрив от тръбно скеле и греди, който покриваме с високоякостни и непромокаеми брезенти. Така защитен, обекта е готов за работа дори и в периодите пролет и есен, когато често превалява.

Със тази защита на вашият имот ние значително Ви улесняваме с избора на времето от годината в което да направите вашият нов покрив, да ремонтирате стария, да направите навес или за други строителни дейности.

Поставянето на предпазен покрив е особено необходимо при дейности, като повдигане на покрив, които изискват повече време за осъществяване на ремонта и също така при сгради от по стар тип, без плоча, защото са силно уязвими от дъжд и наводняване.

Надяваме се с тази технология "Покрив над покрива" да създадем максимално удобство за вас.

Снимков материал за такъв ремонт можете да видите в раздела ни "Повдигане на покриви"