Масивна дървена дворна порта и врата с навес.

Първоначалната идея за порта с врата и навес направихме като макет за по-голяма яснота и асимилиране на крайната визия. Почти винаги направата на макет изненадва клиента. Предварителния чертеж или рисунка на портата понякога създават погрешна представа у клиента и затова ние предпазваме клиента с един макет по който много по-лесно се правят промени отколкото по готов вече детайл.

След неизбежните уточнения и промени по проекта, започнахме и изграгдането на вратата, портата а и на самия навес (покривът над портата).

Монтажа на навеса над портата, който междо другото е най-важната част от целия проект. Покриването на портата е наложително за да оцелее дълги години и портата и вратата. Хем сянка хем от дъжд и сняг пази а и дава завършен вид на портата.

И накрая естествено снимки на вече монтираните порти и врата поглед отвътре.

Порта и врата с навес поглед отвън.

Само вратата поглед отвън.

Поглед на вратата отвътре.

Това е поредната ни поръчка на порта и се радваме, че ще краси обекта дълги години безавариино и ще е наслада за окото на клиента и минувачите. Навсякъде, където е необходимо сме вградили метални профили, които да предпазят от изкривяване вратата, портата и навеса. Те са невидими за да не нарушават визията, но са необходими за да е ползваема портата а не декоративен елемент. Нашите порти се отварят и затварят прецизно както и такива от метал.