Ремонт на покриви, претришане - претърсване, частичен ремонт и извозване на отпадъци

Покривът ви се нуждае от ремонт (претришане, претърсване), но не знаете как да се справите с това и какво точно  да  направите, ремонтирате или смените. Полезно за Вас, е преди да вземете каквото и да е решение за покривни ремонти,  да се посъветвате с нас, относно състоянието му и възможните варианти на ремонт и цени. Огледът и офертата ни са безплатни.

Ние ще направим професионална преценка на щетите по покрива и ще Ви предложим различни варианти, с което ще улесним вашия избор и всичко това ще е за наша сметка. Независимо дали вашия покрив е стар - с кал под керемидите, стръмен или просто протекъл на места, ние имаме необходимите решения за ремонт на добра цена, като ще изберем заедно цялостен или частичен ремонт, според случая и възможностите Ви.

Ангажираме се с възтановяването на комините Ви, като ги изграждаме, измазваме отново, изработваме им бетонни или метални шапки и ги почистваме. Ние разполагаме със собствени рампи за  качване на материалите, скелета, контейнери и улей за сваляне на старите керемиди и кал.

Когато се заемем с ремонта на покрива, ние гарантираме, че неудобствата за домакинството Ви ще бъдат сведени до минимум, защото няма да използваме стълбището на жилището Ви за достъпа на работниците ни и материалите при ремонта на покрива. Можем да се ограничим само с достъп от външната страна на сградата.

Старите керемиди и всички отпадъци ще се извеждат директно на улицата в контейнер и след това ще бъдат извозени. Новите олуци, обшивки и водостоци се изработват на място и са напълно съобразени с особеностите на вашия покрив. Този вариант дава възможност за бързо коригиране и промяна на детайлите ако е необходимо.

Обобщено, ние предлагаме следните услугите:

  • Цялостен или частичен ремонт на покрив.
  • Тенекеджийски услуги.
  • Подмяна на олуци и водостоци.
  • Монтиране на снегонарезни и снегозадържащи елементи.
  • Възстановяване на комини.
  • Изработка на бетонни и ламаринени шапки на комини.
  • Почистване на комини.
  • Подмяна и подмазване на капаци.
  • Извозване на стари керемиди и други строителни отпадъци.

Извършваме ремонт на покриви на изгодни цени в София, региона и за околни градове, като Перник, Своге, Дупница, Елин Пелин, Ботевград и т.н. Обадете ни се за справка и оферта. За по-големи Цялосни ремонти на покриви и в по-отдалечени от нас градове, като Пловдив, Враца, Стара загора и др.

Сертифицирани сме за работа с продуктите на "Брамак", което е много важно за качеството на направените от нас ремонти по покривите!

 Ние работим само с наш екип високо-квалифицирани майстори! Не пращаме някаква си бригада, след като сме взели обекта! Работим чисто и спазваме уговорените за ремонта срокове и цени!

Нашите цени за ремонт на покриви, можете да видите в раздел "Цени".


 

Галерия Ремонт на покриви