Изработка на градински беседки.

Беседката е функционална дървена или метална постройка, която играе основна роля в подредбата и дизаина на вашата градина. Много от дворовете нямат на разположение беседка в която човек да си почине от летните горещини, да се скриете от дъжда или да изпиете по едно питие с приятели в прохладните летни вечери. Ние можем да изградим желаната от Вас беседка съобразявайки се, както с особеностите и визията на терена, така и с вашите лични предпочитания.

Беседката не е просто четири греди и покрив. Тя трябва да е направена здраво, професионално и да е добре обработена с подходящите импрегнанти и лакове, за да може да издържи изпитанията на времето и да остане здрава за много години напред. Можем да оборудваме удобните пейки на беседката ви с възглавнички, да добавим тапицирани лежанки, текстилни завеси и като цяло да се погрижим беседката Ви да изглежда така, както Вие си я представяте.

Идеите ни са многоброини и подкрепени от професионализъм и прецизно изпълнение правят беседките ни неповторими. Ние няма да ви предложим беседка, като на съседа, ще се постараем вашата да бъде по-красива и здрава и уникална.

Ако вашето хоби е направи си сам, предлагаме и вариант сами да сглобите предварително направената от нас беседка по наши инструкци. Това би Ви спестило част от цената на крайния продукт, като същевременно ще изпитате и удоволствието от майсторенето.

Беседките, както и навесите предоставят чудесната възможност за допълнителна декорация с дървени орнаменти след тяхното изграждане. Така вие можете да проектирате завършващите орнаменти или да изберете такива преложени от нас.

Покажете ни вашите идеи и ние ще ги развием и приспособим към вашите условия така, че една кокетна беседка или навес, да променят изцяло облика на двора и градината Ви.

Цени за изработка на градински беседки, можете да видите в раздел "Цени".


 

Галерия градински беседки и мебели