Изграждане на нов покрив на сграда по ваш или наш план.

Изграждането на вашия нов покрив е сложен и прецизен процес, свързан с разчитането на плана или ако нямате такъв с много сложни изчисления за създаването му, последвани от прецизното им изпълнение. Тук от огромно значение е  опита, който ние имаме, както и професионализма на екипа ни. Опита ни в тази област е дългогодишен и можем да кажем, че се справяме отлично, както с малки и опростени покриви, така и с големи и сложни "разчупени" покривни конструкции и то на добра цена.

Ние приемаме, като наше задължение, намирането на всички материали за изграждането или ремонта на вашия покрив, като ви спестяваме пари, време и рискове от погрешен избор на некачествени материали. За тези от Вас, които не могат да си представят как ще изглежда новият покрив или просто искат да го видят и обсъдят, ние можем да Ви направим макет в мащаб 1:100.

Можете да ни наемете и само за доставката на необходимите материали и заготовки за вашият покрив на изгодни цени, без да сме обвързани с изпълнението на целия проект. Имаме многогодишно наблюдение над качеството на съответните материали и можем да ви посъветваме професионално при избора им. За повече информация се свържете с нас или използвайте формата ни за контакт.

Фирмата, както и всичките ни работници са сертифицирани за работа с продуктите на "Брамак", което повишава значително качеството на направените от нас покриви!

Ние работим само с нашия екип висококвалифицирани майстори! Не пращаме някаква си бригада, след като сме взели обекта! Работим чисто и спазваме сроковете и уговорките! Не пропускайте нашата оферта, може тя да е най-добрата за вашият покрив и освен това е безплатна!

Нашите цени за изграждане на покриви, можете да видите в раздел "Цени".

Галерия изграждане на покриви