Обличане с дърво на стени и тавани, изолиране на покриви.

Обличането с дърво на стени и тавани е едно отлично решение за вашия интериор или екстериор, като с това вие бързо постигате крайния ефект на завършен обект. Вътрешно при криви и студени стени можете с един замах да си решите проблема със изолацията и дизайна и то на изгодна цена. Ние можем да Ви облицоваме стената и да поставим изолация и обекта е готов за кратко време, защото не се налага шпакловане боядисване или други не безплатни операции, материали и майстори.

Външната ви тераса облицована с дърво заедно с новия дървен парапет ще получи напълно краен и завършен вид. Факт е, че голяма част от топлината на жилището се губи през тавана, където отива цялата топлина, но ако бъде облечен с дърво и подплатен с изолация цялата топлина се запазва. В същото време отпада и нуждата от периодични ремонти и освежаване с латекс. Всички дървени или облицовани с дърво стени и тавани придават уют и ще Ви осигурят прохлада през лятото и топлина през зимата.

Приложенията на обличането на стени, тавани, стълбища, тавански и въобще всякакви помещения е огромно и ефекта е поразителен и от към външен вид и от ценова гледна точка. Помещението става уютно, топло и естетически издържано на изгодна цена и в кратки срокове в сравнение с алтернативните варианти. С помощта на множеството модерни байцове, лакове и масла за дърво, възможностите за оцветяване и външен вид на дървените повърхности са практически безкрайни, което Ви позволява, дизайна да е от старинен до модернистичен.  

Цени за обличане с дърво на стени и тавани, можете да видите в раздел "Цени".


 

 

Галерия обличане с дърво на стени и тавани