Повдигане - надзид на покриви с цел добавяне на полезно под-покривно пространство.

Повдигането на покрива е интересен и много полезен вариант за добавяне на тавански етаж към вашата къща. При ремонта на покрива е възможно, той да бъде повдигнат. Това е и възможност за добавяне на още един етаж плюс тавански над него. С това повдигане Вие печелите две неща, нов етаж и нов покрив. Покрива може да се повдигне, като се събори стария и след това се направи надзид и нов покрив. Също така, части от стария покрив може да се повдигнат с крикове и латерни, добавяне на необходимия надзид и така да се осигури нужната височина за обитаемите пространства.

Таванските етажи са най-красивите и функционални помещения, които могат да се използват за всякакви цели. Обикновенно те не се нуждаят от подпорни стени и колони, както тези на долните етажи, което позволява развиването на най-различни варианти на разпределение в новосъздаденото пространство а точно когато ремонта на покрива е наложителен, тогава и повдигането е на дневен ред.

Както се казва, желанията са от Вас и са закон за нас.

Ние работим само с нашия екип висококвалифицирани майстори! Не пращаме някаква си бригада, след като сме взели обекта! Работим чисто и спазваме сроковете и уговорките!

Фирмата, както и всичките ни работници имат сертификати за работа с продуктите на "Брамак", което повишава значително качеството на направените от нас покриви или ремонти!

Нашите цени за повдигане на покриви, можете да видите в раздел "Цени".


 Ние можем да осигурим допълнителен временен покрив над целия обект, при по-продължителните ремонти, като повдигането на покрив. Това е особено важно за обекта, защото по този начин ние предпазваме от наводняване цялата сграда при внезапни валежи, особено в периодите пролет и есен, когато по тази причина често се отменят ремонти или повдигане и изграждане на покриви само заради опасноста от дъжд.


Ето и един нов проект, при който изградихме новия покрив върху стария, без да ни притесняват дъжд или сняг и чак след като покрихме обекта, вече на спокойствие премахнахме старата покривна конструкция. Това е доста по-трудоемък процес, но той гарантира на нас и на клиента спокойствие и сигурност през месеците, когато буквално не е за препокриване според "някои".


Галерия повдигане на покриви