Монтаж на водоотвеждащи системи на покриви при ремонт или на нови сгради.

Водоотвеждащите системи са много важна част от покрива. Те осигуряват оттичането на водата от покрива, чрез олуци и водостоци в желаната посока и придават завършен вид на фасадата.

Фирмата ни монтира основно два типа олуци. Американски безшевни олуци, които се произвеждат на място от ламарина  с цветно полиестерно покритие или от поцинкована ламарина. Същите могат да бъдат изработени  от медна или имитация на медна ламарина. Това става с помощта на машина за безшевно изтегляне, която се докарва и работи на обекта.

Монтираме също така и пластмасови ПВЦ олуци, медни олуци, алуминиеви олуци и др., като работим предимно с водоотвеждащите системи на DEVOREX и Минера. Задължително при монтажа на двата вида олуци монтираме и надолучни поли. Надолучната пола дава допълнителна сигурност на вашата водоотвеждащта система на покрива, като възпрепятства проникването на вода между олука и челната дъска.

Изработваме също така и всякакъв вид метална обшивка към стени, комини, шапки на комини и первази на всякакви покриви и постройки. Не само качествените улуци а и качествения монтаж са важни  за дълголетието на покрива.

Нашите цени за тенекеджииски услуги, можете да видите в раздел "Цени".


 

 

Галерия олуци и обшивки